Loading...

Voorraadhoudend leveren

Dankzij onze indrukwekkende productiecapaciteit leveren wij snel en efficiënt. Ons leveringssysteem zorgt daarbij voor een soepel verloop. Onze drukkerijen in verschillende regio's stellen ons in staat om moeiteloos aan de eisen van de klant te voldoen. Daarnaast zetten we ons actief in voor innovatieve en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Voorraadhoudend leveren, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Optimum Group™ Max Aarts supply chain

Als experts op het gebied van supply chain management geven wij het goede voorbeeld. Met meerdere productielocaties, betrokken medewerkers en duurzame werkprocessen zijn wij in staat om vanuit verschillende invalshoeken te helpen. Wij adviseren onze klanten bij het efficiënt inrichten van hun supply chain met respect voor het milieu en zorgen zo voor een positieve bijdrage aan het einde van de productielijn. Neem nu contact met ons op en profiteer van onze knowhow!

laat u adviseren

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!