Loading...

Segmenten

Trek meer aandacht met uw producten! Optimum Group™ Max Aarts biedt een breed scala aan producten en is te vinden in tal van industrieën.

Segmenten, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Max Aarts in talrijke segmenten

Kies voor duurzaamheid bij het verpakken en etiketteren van uw producten met onze flexibele totaaloplossingen en een aantrekkelijke uitstraling. Optimum Group™ Max Aarts ondersteunt diverse branches en zorgt ervoor dat de logistiek met de juiste etiketten vlekkeloos verloopt. Ook de verkoop wordt voorzien van correcte etiketten tot aan de voordeur – altijd rekening houdend met duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede materialen, duurzaam papier en milieuvriendelijke inkt. Dankzij opvallende verpakkingen springt uw product uit de schappen en geniet het de voorkeur van de consument.

Meest bekeken producten

Bedrukte banderollen

Bedrukte banderollen

Rondom geslaagd: De banderolband biedt met 360 graden bedrukking rondom uw product voldoende ruimte voor alle productinformatie en de klant kan toch zien hoe het product eruit ziet.

lees meer
Doypacks

Doypacks

Met deze flexibele, personaliseerbare en duurzame verpakkingsoplossing, perfect voor elk productsegment, vergroot u de pakkans in het schap!

lees meer
Meerlaagse etiketten

Meerlaagse etiketten

Van meertalige productinformatie tot veiligheidsinstructies of kortingsacties: Krijg de flexibiliteit die nodig is om alle belangrijke informatie te presenteren.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Met onze etiketten kunt u meer etiketten afdrukken met minder rollen of zelfs etiketten zonder dragermateriaal.  

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Ons assortiment printtechnologieën is perfect afgestemd op uw individuele behoeften. Wij werken samen met u aan de passende oplossing.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Bij de productie van uw producten is elke stap belangrijk. Optimum Group™ Max Aarts is specialist in etiketten en verpakkingsmateriaal en levert hoogwaardige oplossingen.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

Onze opdrachtgevers staan voor individuele uitdagingen, afhankelijk van het marktsegment. Samen vinden we oplossingen en gebruiken we uitgebreide tests om het best mogelijke resultaat te bereiken.

lees meer

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!