Loading...

Wie we zijn en wat ons motiveert

Betreed de wereld van high-end printen en ontdek hoe we unieke resultaten behalen met creativiteit, expertise en het gebruik van de nieuwste technologieën.

Tell me more Wie we zijn en wat ons motiveert
Wie we zijn en wat ons motiveert, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Wij denken verder

Optimum Group™ Max Aarts – de speciale drukkerij

Wij zijn een UV-flexo-rotatiedrukbedrijf en marktleider op het gebied van bedrukte banderollen en speciale producten voor zelfklevende etiketten en verpakkingsoplossingen. Door middel van creatieve innovaties en state-of-the-art technologieën produceren we uitstekende producten voor onze branche-overkoepelende klantenkring. Deze bedienen we met individuele oplossingen en de hoogste kwaliteit, terwijl we tegelijkertijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en ons actief inzetten voor een duurzame toekomst. Onze passie voor innovatie en onze toewijding aan het milieu en de samenleving zijn de hoekstenen van ons bedrijf en diep geworteld in ons DNA. Wij denken verder om u de beste oplossing te garanderen, want daar staan wij voor – Thinking about Printing!

Missie

Missie

Van begin tot eind goed

Wij hebben ons ertoe verplicht om als speciale drukkerij individuele en op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten aan te bieden. Daarbij hechten we veel waarde aan duurzaamheid, de hoogste kwaliteit en constante innovatie. Met een sterke focus op klantbehoeften en verantwoordelijk handelen in de hele waardeketen, streven we naar langdurige partnerschappen en succesvolle groei.

Visie

Visie

Kwaliteit zonder stilstand

Als toonaangevende aanbieder van speciale etiketten en verpakkingsoplossingen willen wij duurzaam groeien en daarbij altijd de hoogste kwaliteit en innovatie voor onze klanten bieden. Daarbij stellen we onszelf altijd kritisch in vraag en streven we naar voortdurende ontwikkeling. Wij zetten in op persoonlijke en nauwe klantrelaties op ooghoogte en verantwoordelijk handelen op alle gebieden en bij alles wat we doen.

Kwaliteit. Precisie. Innovatie.

Hoe we deze waarden in de praktijk brengen

Spannende inzichten

We laten u zien hoe het werkt

Bij een kijkje achter de schermen ziet u hoe onze medewerkers met zorg en passie etiketten maken, processen plannen of ideeën realiseren en zo uw producten laten stralen.

Uitstekende kwaliteit

Wij staan voor de hoogste kwaliteit en dat willen we laten zien. Met certificeringen in de branches waarin we actief zijn, garanderen we onze klanten dat ze bij ons precies krijgen wat ze verwachten: Uitzonderlijke resultaten.

Gezamenlijke competenties op het hoogste niveau

Wij maken deel uit van de Optimum Group™

Optimum Group™ Max Aarts maakt deel uit van de Optimum Group™, een Europeese groep van drukkerijen voor etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Dit samenwerkingsverband biedt ons als bedrijf vele voordelen die u als klant ook ten goede komen. Door te investeren in de modernste productiefaciliteiten en door nauw samen te werken binnen de groep, kunnen we nog grotere opdrachten uitvoeren en onze capaciteit voor u aanzienlijk vergroten. Hierdoor kunnen we waarmaken wat we beloven: Stipte levertermijnen met altijd betrouwbare kwaliteit. Bovendien kunnen wij u voorzien van een nog grotere keuze aan etiketten en verpakkingsoplossingen en kunnen wij met geoptimaliseerde diensten aan alle eisen van onze klanten voldoen en de best mogelijke ondersteuning bieden.

lees meer

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!