Loading...

Transport & Logistiek

Snelheid en efficiëntie zijn essentieel voor uw transport- en logistieke bedrijf. Daarom bieden wij van Optimum Group™ Max Aarts etiketten en verpakkingsoplossingen die speciaal op uw systemen zijn afgestemd. Met een grote productiecapaciteit kunnen wij u snel, betrouwbaar en met constante kwaliteit leveren. Wij zijn toonaangevend op het gebied van duurzame verpakkingen en hechten daarom veel waarde aan de bescherming van ons milieu.

Adviseer mij Transport & Logistiek
Transport & Logistiek, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Transport & Logistiek

Als bedrijf in een branche die producten levert aan verschillende landen, is flexibiliteit een must. Daarom willen wij u onze dunne RAF NXT-etiketten aanbevelen. Zij zijn van een dusdanige aard dat zij uw bedrijfsprocessen productiever, kostenefficiënter en milieuvriendelijker maken. Ook voor uw printers of etiketteermachines zijn ze ideaal. Overtuig uzelf van de voordelen van deze etiketten.

Op het gebied van transport en logistiek moet uw pakket vele stappen passeren voordat het zijn bestemming bereikt. Het wordt bijvoorbeeld op pallets geplaatst of doorgestuurd naar het volgende verpakkingsstation. Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen voor elke fase van het logistieke proces, inclusief verpakkingen en etiketten. Door dunnere etiketten, meer etiketten per rol en minder rolwissels kunt u de efficiëntie verhogen. Onze duurzame oplossingen beschermen het milieu en zorgen voor een efficiënt verpakkingsproces.

Lees meer over verduurzaming

Onze supply chain is perfect georganiseerd om altijd voldoende voorraden verpakkingen en etiketten voor u klaar te hebben staan. We plannen altijd van tevoren om ervoor te zorgen dat we genoeg materialen hebben. Zelfs in situaties die een snelle reactietijd vereisen, kunt u op ons rekenen om aan uw behoeften te voldoen.

neem contact met ons op

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!