Loading...

Branding by Banding

Branding by Banding combineert banderolleren en marketing, waardoor uw product en boodschap effectief worden gepresenteerd. De prominente bedrukte banderol speelt hierbij een cruciale rol. Hoe beter het ontwerp aansluit bij uw product en doelgroep, hoe groter de kans dat het opvalt tussen andere producten in de supermarkt. Maak uw product opvallend in het schap!

Sample boek aanvragen Branding by Banding
Banding_Machine_MaxAarts_Bandall

Eén concept, dubbele expertise

Branding by Banding brengt twee expertises samen in één concept. Aan de ene kant hebben we de vooraf ontworpen en bedrukte banderol van papier of folie, en aan de andere kant de geavanceerde banderolleertechniek van Bandall. Deze krachtenbundeling met Bandall zorgt ervoor dat functies zoals labelen, bundelen en sealen optimaal worden benut. De kern van Branding by Banding ligt in een pakkend en aantrekkelijk ontwerp, met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal.

Gepositioneerd banderolleren

Dankzij de plaatsing van een banderol om uw product, worden de verschillende elementen van het ontwerp altijd nauwkeurig gepositioneerd ten opzichte van uw product. Hierdoor kan de informatie of vormgeving die potentiële kopers overtuigt strategisch en doelgericht worden geplaatst, terwijl minder relevante informatie juist aan de onderkant van het product kan worden gepositioneerd.

Onze banderolleerband

Doorlopend banderolleren

Met een doorlopend bedrukte banderol hoeft u zich geen zorgen te maken over de precieze plaatsing ten opzichte van het product. Ideaal voor banderollen met actiematige teksten zoals "op = op" of "twee voor de prijs van één". Maar ook andere bedrukkingen die geen specifieke positie vereisen, zoals naast elkaar staande logo's of een integraal onderdeel van uw 'branding', zijn perfect mogelijk.

Onze banderolleerband

In 3 stappen

naar de ideale banderol

1. Technische lay-out tekening
Voor deze stap hebben wij uw verpakkingscriteria nodig om de technische tekening te maken. Deze technische tekening sturen wij naar u toe, zodat u uw ontwerp in de tekening kunt plaatsen (wij kunnen hier ook bij assisteren).

2. Artwork ontvangen
Nadat wij uw digitale artwork hebben ontvangen, maken wij een drukproef, die door u wordt goedgekeurd. Eventuele wijzigingen kunnen dan worden meegenomen.

3. Na goedkeuring
Na goedkeuring van de drukproef worden de drukplaten gemaakt en start de productie. Normaal gesproken is de levertijd twee weken na goedkeuring van de drukproef.

bel met ons

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!