Loading...

Flora

Een insteekkaart, etiket en verpakking voor de flora-industrie moeten bestand zijn tegen weer en wind. Als u kiest voor Optimum Group™ Max Aarts, krijgt u slimme innovaties en verschillende druktechnieken die hiervoor zorgen. Fascineer uw klanten met creatieve uitdrukkingen op het etiket en kies milieuvriendelijke labels zoals composteerbare etiketten om bijzonder milieubewust te zijn. Wij zorgen ook voor de juiste plantenpaspoorten.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Dankzij efficiënte productieprocessen kunnen wij u een snelle levering garanderen. Vooral bij beperkt houdbare producten zoals bloemen en planten is dit onmisbaar. Wij beschikken over een grote productiecapaciteit en zijn daarom altijd bij u in de buurt. Zo garanderen wij een continue beschikbaarheid van uw producten.

onze vestigingen

In de flora-industrie is het nu verplicht om een plantenpaspoort te hebben. Dit maakt een duidelijke identificatie en tracering van de planten mogelijk. Wanneer u flora-producten maakt, ondersteunt Optimum Group™ Max Aarts u bij deze ontwikkeling. Wij adviseren u graag bij het kiezen van het juiste etiket voor uw flora-producten.

Gebruik onze duurzame verpakkingen om extra aandacht te besteden aan het milieu. We bieden bijvoorbeeld dragerloze en "dunnere" RAF NXT-etiketten om afval te voorkomen. Of kies voor ecologische varianten zoals gerecyclede, composteerbare of wasbare etiketten.  Met het FSC-keurmerk laat u consumenten zien dat u duurzaam werkt. Het keurmerk garandeert het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en het behoud van bossen door te herplanten wat wordt verbruikt. Er zijn drie mogelijke FSC-labels voor gebruik op het product: Het etiket is gemaakt van een verantwoorde mix, gemaakt van gerecyclede materialen of 100% hout uit gecertificeerde bossen. Met dit keurmerk kan iedereen zien dat uw organisatie bijdraagt aan duurzaamheid.

Als uw partner in de productie van etiketten en verpakkingen voor de markt van planten en bloemen, zijn wij ook uw perfecte keuze als het gaat om creatief ontwerp. Ons team staat graag voor u klaar om samen met u te praten over groene marketing en innovatieve ontwerpen. Het maakt niet uit of u ons in uw proces wilt integreren of dat u liever heeft dat wij zelfstandig werken.

spar met ons

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!