Loading...

Druktechniek

In de pharmaceutische industrie moeten uw etiketten gemakkelijk kunnen worden afgewassen. Bij Optimum Group™ Max Aarts hebben we de juiste druktechnieken voor elke behoefte, elk oppervlak en elke situatie. Daarbij testen we ook voortdurend nieuwe mogelijkheden om onze producten continu te verbeteren.

Druktechniek, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™ Max Aarts

Optimum Group™ Max Aarts biedt u de juiste printtechnologie voor uw behoeften. Samen afgestemd drukken wij uw boodschap op elk oppervlak. Wij leveren etiketten en verpakkingen met de informatie die u nodig heeft voor uw branche, met aandacht voor het milieu. Tot onze klanten behoren ook de levensmiddelen- en pharmaceutische industrie en de detailhandel.

Wij bieden u een schat aan druktechnieken: Flexodruk, foliedruk, thermotransferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk en digitaal drukken. Elke techniek heeft zijn voordelen en is optimaal voor bepaalde eisen. Als u een grote afdruktaak heeft, raden we de razendsnelle en kosteneffectieve methode aan.

U ontvangt van ons etiketten die wij zowel voor als na het bedrukken op verschillende manieren kunnen veredelen. Deze veredelingen geven uw etiket net dat beetje extra. Zo kunnen we voor de cosmetische industrie een finish met meer glans aanbrengen of uw etiket beschermen tegen omgevingsinvloeden met een onzichtbare laminaatlaag. Andere opties zijn perforaties voor gemakkelijk scheuren, vernis voor extra bescherming en koude of hete folies voor een luxueuze glans.

onze oplossingen

Wij leveren etiketten in industriële, permanente, transparante, weerbestendige of composteerbare uitvoering. Daarbij maken we altijd gebruik van de kennis van de juiste druktechnieken om deze taak perfect uit te voeren. We zijn ons ervan bewust dat elk marktsegment verschillende eisen heeft en richten ons op duurzame inkoop, afvalvermindering en verpakkingsrecycling.

bel met onze experts

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!