Loading...

Verduurzaming

Duurzaamheid bij het printen is voor u en uw eisen steeds belangrijker geworden. We begrijpen dat sommige etiketten moeilijk te verwijderen zijn als u bijvoorbeeld het glas wilt hergebruiken. Daarom gebruiken we bij Optimum Group™ Max Aarts milieuvriendelijke materialen voor al uw behoeften. Of het nu gaat om materiaalbesparing of afwasbare etiketten, onze duurzame bedrukking is de perfecte keuze voor elke branche.

Verduurzaming, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Print meer etiketten op minder rollen of zonder dragermateriaal. Onze duurzame etiketten overtuigen door het gebruik van milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen. Bij ons profiteert u van meer etiketten per rol, minder rolwissels en een kwart minder afval.

Als u een specifieke behoefte of wens heeft, lossen wij uw vraag onmiddellijk op en zoeken wij naar de beste verpakkingsoplossing voor uw product. Zo hebben we bijvoorbeeld krimpkousen met afscheurperforatie voor betere recycling of etiketten met afwasbare lijm voor meervoudig gebruik van uw producten. Daarbij analyseren en testen we alle mogelijkheden om uw product optimaal te verpakken.

brainstorm met ons

Komen er in uw branche duurzaamheidsvereisten op u af? Geen nood, want wij gebruiken deze technieken al maanden of zelfs jaren. We zijn er trots op dat we al vijf jaar op verzoek de groene etiketten van het merk Ravenwood gebruiken, die een dragerloze optie bieden. We kunnen dit systeem aanbevelen voor skinpacks, omdat de verpakking strak past als een tweede huid rond het product, waardoor er minder materiaal nodig is.

Linerless Labels

Door overtollige verpakking te vermijden, kan niet alleen afval worden verminderd, maar kunnen ook opslag- en transportkosten worden bespaard.

meer over onze supplytechniek

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor Optimum Group™ Max Aarts. Het maakt deel uit van onze verantwoordelijkheid en is een onmisbaar aspect van ons bedrijf. Ons MVO-beleid wordt weerspiegeld in verschillende bedrijfsactiviteiten die gericht zijn op duurzaamheid. Daarom bieden wij een Liner Recycling programma aan, genaamd Greenliner. Wij willen u helpen om het dragermateriaal van onze etiketten te recyclen en zo bij te dragen aan een duurzamer milieu.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Met onze producten levert u een belangrijke bijdrage aan de bevordering van duurzame bedrijfspraktijken. Ontdek ons groeiende assortiment milieuvriendelijke verpakkingen en etiketten. Met onze groene producten vindt u gegarandeerd een oplossing die perfect aansluit bij uw MVO-beleid. Samen werken we gestructureerd en duurzaam aan een betere toekomst.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Ontdek onze ideeën en mogelijkheden, laat u inspireren en werk samen met ons om een betere wereld te creëren. Bij al onze beslissingen ligt onze focus op een evenwichtige afweging van milieu, economie en sociale aspecten om de weg te bereiden voor een beter klimaat. Maak deel uit van onze inzet voor een duurzame toekomst.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving is erg belangrijk voor ons. Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ter plaatse ondersteunen we bijvoorbeeld liefdadigheidsinstellingen zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie om bij te dragen aan het onderzoek naar deze ziekte. Maar ook op nationaal niveau zetten we ons in voor een duurzame toekomst. Op landelijk niveau ondersteunen we Staatsbosbeheer via Club Groeneveld, een netwerk van vooruitstrevende leidinggevenden van grote organisaties. Samen zetten we ons ervoor in dat bossen en natuur beschermd worden en ook toekomstige generaties behouden blijven.

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!