Loading...

Pharma

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang in de pharmaceutische industrie. Niemand mag eraan twijfelen dat de informatie op de medicijndoos correct is. De productie in de farmaceutische industrie is daarom onderworpen aan speciale voorwaarden. Met onze flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten voldoet u aan alle richtlijnen. Kies voor Optimum Group™ Max Aarts en zorg ervoor dat uw producten voldoen aan de hoogste normen.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Producteigenschappen, werkzame stoffen en een correcte, direct goed zichtbare barcode - dat zijn de eisen die aan de etiketten in de pharmaceutische industrie worden gesteld. Optimum Group™ Max Aarts hanteert hoge kwaliteitsnormen voor zelfklevende etiketten om aan deze eisen te voldoen. Een voorbeeld is een etiket dat gedeeltelijk kan worden verwijderd om het basisetiket in een patiëntendossier te plaatsen.  Daarnaast is een correcte nummering essentieel en desgewenst nummeren wij elk etiket. Wij maken etiketten die nog meer informatie kunnen bevatten, zoals bookletlabels en meerlaagse etikette

neem contact met ons op

Bij het verpakken van uw producten is niet alleen functionaliteit belangrijk, maar ook duurzaamheid. Optimum Group™ Max Aarts is hier toonaangevend en biedt u milieuvriendelijke oplossingen. Onze Special Tape is bijvoorbeeld een zelfklevende tape die producten bij elkaar houdt en tegelijkertijd dient als een milieuvriendelijke vervanging voor plastic zakken. Het bijzondere hieraan: Het heeft geen dragermateriaal en veroorzaakt daarom minder afval. Zo kunt u actief bijdragen aan het verminderen van restafval en meer recycling.

ons Special Tape

In de pharmaceutische industrie is flexibiliteit van cruciaal belang. Als u op korte termijn een nieuw etiket voor een bepaald medicijn nodig heeft, kunnen we snel reageren. Wij controleren de constructie en het materiaal waarop het etiket wordt aangebracht.

vraag naar de mogelijkheden

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!