Loading...

Retail & E-commerce

Met onze flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten onderscheidt u zich van de concurrentie in de detailhandel en e-commerce. Vertrouw op onze creativiteit en duurzaamheid om uw etiketten en verpakkingen op een ongeëvenaarde manier te produceren. Daarbij zorgen we altijd voor continuïteit en flexibiliteit tijdens het fulfilmentproces.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Optimum Group™ Max Aarts biedt u perfecte druktechnieken tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, waaronder flexo-, folie-, thermotransfer- en digitaal printen, evenals verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met perforatie, zodat delen van het etiket gemakkelijk kunnen worden afgescheurd.

meer over onze druktechnieken

Als partner van Optimum Group™ Max Aarts krijgt u uitstekende service vanuit verschillende productielocaties. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om gemakkelijk voorraadwijzigingen te verwerken en onze belofte voor levering na te komen. Hoewel we niet kunnen voorspellen hoeveel consumenten een bepaald product zullen kopen, zorgen we ervoor dat u klaar bent voor uw behoeften. Bouw op ons als betrouwbare partner voor uw bedrijf.

lees meer over onze leveringszekerheid

Tegenwoordig hebben consumenten een sterke behoefte aan duurzaamheid. U wilt veel en snel bestellen, maar tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen. Kies voor onze milieuvriendelijke verpakkingsopties. Onze composteerbare, biologisch afbreekbare etiketten of dunne RAF NXT-etiketten besparen afval en bieden meer labels per rol. Bij Optimum Group™ Max Aarts bieden we functionele, milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die voldoen aan de huidige duurzaamheidseisen.

Als klant van Optimum Group™ Max Aarts kunt u zich verheugen op innovatieve en groeigerichte verpakkingsoplossingen en etiketten die voldoen aan alle eisen van de detailhandel en e-commerce. Wij beschikken over een grote productiecapaciteit en zijn daardoor perfect voorbereid op de komende marktvraag. Onze innovatieve en duurzame producten zetten de norm en geven ons een leidende positie in de sector.

meer over verduurzaming

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!