Loading...

Cosmetics

Als marktleider op het gebied van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten zijn wij ons bewust van het belang van verpakking en etikettering bij het uiterlijk en onderhoud van een product. Ons voordeel is dat we niet alleen innovatief, maar ook duurzaam reageren als er iets verandert. We weten precies wat er nodig is in de branche en we implementeren het. Vertrouw ons als de perfecte partner aan uw zijde!

Vraag om advies Cosmetics
Cosmetics, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Cosmetics

Uw imago in de cosmeticabranche hangt grotendeels af van uw etiketten. Hoogwaardige etiketten op uw mascara of poeder spelen een belangrijke rol bij het uitstralen van luxe en zorg. Voldoe aan de wensen van uw klanten naar milieubewuste producten met behulp van onze groene verpakkingen. Optimum Group™ Max Aarts biedt u een totaalconcept met innovatieve en duurzame oplossingen.

onze oplossingen

In de cosmetica-industrie is ruimte een waardevol goed. Veel informatie moet in de kleinste ruimte worden ondergebracht, vaak in meerdere talen en met aanwijzingen zoals de vervaldatum. Onze meerlaagse etiketten zijn hier perfect voor. Ze voldoen niet alleen aan alle wettelijke vereisten, maar behouden ook het verzorgde uiterlijk van het product. Met onze milieuvriendelijke opties zoals biopapier en ecologische inkt kunt u bovendien het milieu positief beïnvloeden.

onze meerlaags etiketten

De vraag naar duurzame producten neemt gestaag toe. Ook in de cosmeticabranche is het steeds belangrijker om te kiezen voor groene make-up producten. Bij Optimum Group™ Max Aarts lopen we voorop op het gebied van duurzame verpakkingen en etikettering. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden en bieden u duurzame oplossingen. U kunt bijvoorbeeld besparen op materialen of overschakelen op milieuvriendelijke etiketten.

wij adviseren u graag

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!