Loading...

Industry

Als one-stop-shop bieden wij bij Optimum Group™ Max Aarts een groot aantal duurzame oplossingen voor de industrie. Wij richten ons op grote voorraden en hechten veel waarde aan hoge kwaliteit. Onze etiketten zorgen ervoor dat de informatie lang leesbaar blijft. Kies daarom voor een zorgeloos en milieuvriendelijk productieproces door de juiste etiketten te kiezen.

Neem contact op Industry
Industry, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Industrie

Ze werken in een omgeving waar machines en technische onderdelen onder extreme omstandigheden worden geproduceerd. Daarbij is het van cruciaal belang dat de kwaliteit van de producten bij de eindmontage behouden blijft, dat ze hittebestendig zijn en dat de informatie op de producten zichtbaar blijft. Optimum Group™ Max Aarts garandeert een hoogwaardige printkwaliteit om aan deze eisen te kunnen voldoen. Onze oplossingen zijn speciaal afgestemd op uw machinale behoeften om ervoor te zorgen dat de continuïteit van het productieproces behouden blijft.

Onze verpakkingen zijn op maat gemaakt voor elk product, of het nu gaat om een label met barcode of een volledige buisverpakking. Wij maken gebruik van krimpkousen die alle informatie over uw product op 360 graden kunnen bedrukken. Onze experts testen voortdurend nieuwe materialen om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zetten ons actief in voor de bescherming van het milieu en bieden u milieuvriendelijke en duurzame verpakkings- en etiketteringsoplossingen, zoals gerecyclede of afwasbare etiketten. Zo draagt u bij aan de naleving van wet- en regelgeving en toont u tegelijkertijd uw inzet voor een schoon milieu.

lees meer over verduurzaming

Als bedrijf moet u er ook bij de verwerkende industrie op voorbereid zijn dat voorraden onverwacht kunnen afwijken. Door vastberadenheid en flexibiliteit kunt u inspringen op spontane veranderingen. Optimum Group™ Max Aarts heeft verschillende productielocaties om snel en eenvoudig over te schakelen als dat nodig is. Hierdoor zijn wij altijd bij u in de buurt.

bel ons

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!