Loading...

Food & Feed

Wij zorgen ervoor dat uw producten zo goed mogelijk in de supermarkt worden gepresenteerd - met onze zelfklevende etiketten. Daarbij garanderen we niet alleen de juiste declaratie van de ingrediënten volgens de BRC-richtlijnen, maar letten we ook op duurzaamheid en flexibiliteit in onze verpakkingen. Met milieuvriendelijke inkt en bio-papier zetten wij in op duurzaamheid en ondersteunen zo ook uw merkwaarden. Vertrouw op onze expertise!

Food & Feed, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Onze verschillende productielocaties bieden u de hoogste service voor uw processen. Dankzij snelle levertijden en perfect voorraadbeheer krijgt u altijd op tijd hoogwaardige oplossingen. Dit maakt ons een betrouwbare partner waarop u kunt bouwen.

neem contact met ons op

Optimum Group™ Max Aarts biedt u duurzame verpakkingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de markt. Kies voor Ravenwood linerless labels om uw producten net dat beetje extra te geven. Ook recyclebare papieren banderollen maken deel uit van ons portfolio. Daarnaast beschikken we over meerdere certificaten die aantonen dat onze bedrijfsprocessen duurzaam zijn.

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!