Loading...

Oplossingen

Kies dan voor een betrouwbare partner. Optimum Group™ Max Aarts biedt hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen voor al uw verpakkings- en etiketteringsbehoeften. Als marktleider begrijpen we uw behoeften en weten we hoe u uw doelen kunt bereiken. Bij ons krijgt u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook individueel advies en ondersteuning.

Adviseer mij Oplossingen
Oplossingen, Optimum Group™ Max Aarts, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor iedere marktvraag

Profiteer van onze uitgebreide knowhow. Optimum Group™ Max Aarts brengt gespecialiseerde drukkerijen samen en biedt oplossingen op maat voor elke branche. Onze expertise garandeert u een eersteklas totaalpakket.

Optimum Group™ Max Aarts zet in op milieuvriendelijke materialen en drukprocessen. Wij bieden duurzame etiketten en optimaliseren voortdurend het materiaalverbruik om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu. Als u bijvoorbeeld uw glas wilt hergebruiken en het etiket eenvoudig wilt verwijderen, zijn onze afwasbare etiketten de perfecte keuze.

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van uw productieproces. Zonder etiketten is er geen logistiek en geen creatieve marketing. Of u nu grote voorraden of ad hoc aanvragen heeft, Optimum Group™ Max Aarts levert u altijd op tijd en betrouwbaar. Ons voorraadbeheer zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op een snelle afhandeling.

meer over onze leveringszekerheid

Optimum Group™ Max Aarts biedt u innovatieve en duurzame oplossingen voor elke branche. Wij streven naar een langdurige samenwerking en denken met u mee. Ons advies- en testproces garandeert de introductie van een succesvol product. Samen bereiken we het beste resultaat en ontzien we tegelijkertijd het milieu.

onze partnerships

In de pharmaceutische industrie is het belangrijk dat de etiketten gemakkelijk kunnen worden afgewassen. Daarom bieden wij druktechnieken aan die geschikt zijn voor elke behoefte en elk oppervlak. We testen ook voortdurend nieuwe mogelijkheden om u altijd de beste oplossingen te kunnen bieden.

meer over de druktechnieken

Met onze goed opgezette supply chain garanderen we betrouwbare leveringen. Optimum Group™ Max Aarts bedient zijn segmenten met flexibele en milieubewuste verpakkingsoplossingen en etiketten, ondersteund door meerdere locaties en enthousiaste medewerkers.

laat u inspireren

Meest bekeken producten

Bedrukte banderollen

Bedrukte banderollen

Rondom geslaagd: De banderolband biedt met 360 graden bedrukking rondom uw product voldoende ruimte voor alle productinformatie en de klant kan toch zien hoe het product eruit ziet.

lees meer
Doypacks

Doypacks

Met deze flexibele, personaliseerbare en duurzame verpakkingsoplossing, perfect voor elk productsegment, vergroot u de pakkans in het schap!

lees meer
Meerlaagse etiketten

Meerlaagse etiketten

Van meertalige productinformatie tot veiligheidsinstructies of kortingsacties: Krijg de flexibiliteit die nodig is om alle belangrijke informatie te presenteren.

lees meer

Wij willen graag iets voor u doen!

Bij ons vindt u deskundig advies, vakkennis en mensen die graag "outside the box" denken om uw perfecte oplossing te vinden.

Offerte aanvragen Wij willen graag iets voor u doen!