Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

SPECIAAL DRUKKERIJ MAX. AARTS behaalt opnieuw de hoogst haalbare (graad AA) BRC-IoP-certificering in de verpakkingscategorie ‘High Hygiëne’.

BRC


Speciaal Drukkerij MAX. AARTS heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking. Met trots willen wij dit nieuws met u delen.


De jaarlijkse audit door DNV GL omvat het British Retail Consortium (BRC) Global Standard voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, ISO 9001 en hygiëne normen.
We zijn zeer kritisch in onze self-assessments en streven voortdurend naar verbetering van al onze kwaliteitsstandaarden.

Dat onze focus op kwaliteit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat wij de hoogst mogelijke beoordeling (Graad AA) hebben ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials in de verpakkingscategorie: High Hygiëne op het gebied van Flexibele Foliën en Print Processen.

Deze prestatie versterkt onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit, het leveren van toegevoegde waarde en de tevredenheid van onze klanten.

Klik hier om het BRC certificaat te downloaden

BRC VOEDSELVEILIGHEID
Verpakkingsmateriaal voor voeding werd opgenomen in de normering voor de voedingsindustrie vanuit het besef dat verpakking en voeding integraal deel uitmaken van één productieketen. Mogelijke bacteriën of schadelijke stoffen op of in verpakkingen kunnen voedingswaren besmetten. Bijgevolg dient verpakkingsmateriaal aan dezelfde eisen te voldoen als de producten die erin verpakt worden.

BRC Global Standards is een vooraanstaand certificatieprogramma dat wordt gebruikt door meer dan 23.000 bedrijven in 123 landen.Hiermee wordt de standaardisatie inzake kwaliteit, veiligheid en andere criteria gegarandeerd en de eindgebruiker beschermd.

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De norm richt zich onder andere op het voldoen aan klanteisen, risicobeheersing, structureel verbeteren en voldoende rekening houden met wet- en regelgeving.

BRC