Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

Speciaal drukkerij Max. Aarts onderscheiden met een zilveren award tijdens de Europese FTA Diamond Flexo Awards 2016.


Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is onderscheiden met de prestigieuze zilveren FTA Diamond Flexo award tijdens de award ceremonie, donderdag 2 juni 2016 in Düsseldorf. Tijdens de FTA Europe Diamond Flexo Award competitie, bestaande uit alle nationale winnaars van de Benelux (EFTA-Benelux), Frankrijk (ATF), Italie (ATIF), Spanje (ATEF) en Groot Brittannië (EFIA),was Max. Aarts één van de 29 genomineerden.

FTA-Europe award 2016Met de grootste namen en deskundigen in de Europese flexo-industrie bij elkaar gebracht voor de FTA Diamond Flexo Awards, heeft Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. een zilveren award gewonnen in de categorie ‘Flexo print op folie’.


Wij zijn trots dat na het winnen van een vijftal award ’s, waaronder een gouden en zilveren award in de categorie ‘Flexo print op papier – smal’ en goud, zilver en brons in de categorie ‘Flexo print op folie – smal’, tijdens de recente EFTA BENELUX AWARDS in 2015, wij nu ook een zilveren FTA Europe award hebben gewonnen.


FTA Europe treedt op als de overkoepelende organisatie voor de Europese Flexo organisaties, waaronder ook de UK’s European Flexographic Industry Association (EFIA) valt. FTA EUROPE organiseert deze award competitie om Flexo op een voetstuk zetten en de industrie richting eindgebruikers beter te positioneren. Door te laten zien waartoe de flexografische industrie in staat is worden de toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van Flexo nog eens belicht.


Download hier het volledige persbericht.