Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

UV Flexo rotatie speciaal-drukkerij Max Aarts wint prestigieuze Flexo award, de EFTA-Benelux Flexo Award 2015

Tijdens een feestelijke gala-avond in Antwerpen werden – uit 60 inzendingen van tientallen verschillende Flexo rotatie bedrijven – de nominaties bekend gemaakt in 7 categorieën.


Een speciaal samengestelde vakjury vertegenwoordigd door 5 professionals op het gebied van verpakkingen heeft uit de inzendingen een keuze gemaakt en genomineerd.


Max Aarts haalde een nominatie in de categorie "Flexo print op Papier, smal tot 500 mm. En een nominatie in de categorie Flexo print op folie, smal tot 500 mm.


In beide categorieën is Max Aarts gekozen als winnaar.


De motivatie van de vakjury voor deze prijzen is onder meer dat Max Aarts met voorsprong de beste is in deze categorie. Er zijn hele goeie en fijne lithografische keuzes gemaakt. De rasterfijnheid en het register zijn uitmuntend te noemen.


Deze onderscheiding is een bekroning voor de bijzondere producties die in Enschede gemaakt worden door een heel enthousiast team.


Met deze onderscheidingen dingt Max Aarts automatisch mee naar de Europese "EFIA ANNUAL PRINT AWARDS" die in maart 2016 worden uitgereikt.


EFTA-Benelux Flexo Awards

De EFTA – Benelux Flexo Award is een initiatief van branche organisatie EFTA-Beneluxe; Dé brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.


EFTA-Benelux organiseert deze award competitie om flexo op een voetstuk zetten en de industrie richting eindgebruikers beter te positioneren. Door te laten zien waartoe de flexografische industrie in staat is worden de toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van flexo nog eens belicht.

efta flexo awards 2015