Inloggen Thinking about printing! Home

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016

Nieuws

SPECIAAL DRUKKERIJ MAX. AARTS behaalt opnieuw de hoogst haalbare (graad AA) BRC-IoP-certificering in de verpakkingscategorie ‘High Hygiëne’.

BRC


Speciaal Drukkerij MAX. AARTS heeft wederom de officiële BRC/IOP certificering behaald, met de hoogst haalbare (Graad AA) ranking. Met trots willen wij dit nieuws met u delen.

Lees meer...
 

Optimum Group member Vila Etiketten verhoogt productiviteit door aanschaf HP Indigo 8000 Digitale pers.

ABG


Breda, 5 april 2017 - Optimum Group member Vila Etiketten, de grootste specialistische digitale drukkerij op het gebied van zelfklevende etiketten, investeert opnieuw in digitale druk. Met de aanschaf van een nieuwe HP Indigo 8000 pers verhoogt Vila Etiketten de productiecapaciteit om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag vanuit de markt.

Lees meer...
 

EPB wordt onderdeel van Optimum Group!
Eerste acquisitie in België en toevoeging van shrink sleeve specialisme

EPB


Persbericht
Alkmaar/Wellen, juni 2017

Express Printing Business (EPB), een in België gevestigde specialist in de productie van shrink sleeves en zelfklevende etiketten wordt onderdeel van de Nederlandse top-3 speler in de markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen; Optimum Group. De toevoeging van EPB, is de inmiddels 6de acquisitie en past binnen het meer jaren strategisch groeiplan wat is gericht op schaalvergroting, productverbreding en internationalisering. De directie van EPB blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en neemt plaats in het centrale stuurcomité voorgezeten door een 4-hoofdige groepsdirectie.
Lees meer...
 

Optimum Group member W&R Etiketten ook voor al uw booklets en meerlaagse etiketten.

ABG


Tilburg 13 maart 2017 – Optimum Group member W&R Etiketten, breidt de productenrange uit met de aanschaf van een machine voor zelfklevende booklets en meerlaagse etiketten; de Omega B5010 van AB Graphic International. In combinatie met het huidige machinepark aan drukpersen, stelt de geavanceerde machine W&R Etiketten in staat om booklets en meerlaagse etiketten te leveren in zowel grote als kleine oplages. De machine biedt tal van mogelijkheden in de vormgeving van het gewenste etiket, zoals afmeting, vorm, het aantal pagina’s of het aantal lagen.

Lees meer...
 

Speciaal drukkerij Max. Aarts onderscheiden met een zilveren award tijdens de Europese FTA Diamond Flexo Awards 2016.


Speciaal drukkerij Max. Aarts B.V. is onderscheiden met de prestigieuze zilveren FTA Diamond Flexo award tijdens de award ceremonie, donderdag 2 juni 2016 in Düsseldorf. Tijdens de FTA Europe Diamond Flexo Award competitie, bestaande uit alle nationale winnaars van de Benelux (EFTA-Benelux), Frankrijk (ATF), Italie (ATIF), Spanje (ATEF) en Groot Brittannië (EFIA),was Max. Aarts één van de 29 genomineerden.

FTA-Europe award 2016


Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3