Inloggen MAX. banding

Meer informatie?

brochure-2015

Aanvragen >

Branding by Banding™

NEW MOVIE

video 2016


Banderolleerband oftewel MAX. banding

Banderolleerband is steeds vaker de informatiedrager voor het product. Of we het nu over private labels of eigen ontwerpen hebben. Een Banderol geeft uw product net die meerwaarde die het nodig heeft. Daarbij komt dat door de toenemende wettelijke eisen en wensen van de consument de ruimte op andere informatiedragers, zoals een etiket, steeds vaker te beperkt is.
Dit is één van de redenen voor de toenemende belangstel-ling voor banderolleerband. Max Aarts bedrukt voor u het banderolleerband in maximaal 8 kleuren.


Ook bedrukking binnenzijde band en contourstansen behoren tot de mogelijkheid.

Voordelen

  1. Beveiliging tegen openen.
  2. Hoogwaardige productuitstraling.
  3. Automatische verwerking in een daarvoor bestemde banderolleermachine.
  4. Diverse maatvoeringen en materiaalsoorten mogelijk, waaronder mc, pp en pla (100% biologisch afbreekbaar).
  5. Volop ruimte voor productpresentatie.
  6. 2-zijdig bedrukbaar.


Banderolleerband kan automatisch worden verwerkt op een Banderolleermachine. Voor informatie over de machines verwijzen wij graag naar de website www.bandall.com

Verpakking

Heeft u nu wel het idee voor de banderolleerband, maar alleen nog niet de geschikte verpakking? Geen probleem, Max Aarts lost dit voor u op. Wij hebben een meerjarige ervaring op het gebied van verpakkingen, en helpen u graag bij het vinden cq samenstellen van de juiste verpakking.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig, uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- cq ontwerpvoorstel voor u.